Answer:
You can't just change negative numbers into positive numbers. They're completely different things.

I'm sure you worked with the number line in school. Do you remember how the negatives are on one side of zero, and the positives are on the other side ?

You dress a lot different when it's 40 degrees below zero outside, compared to what you put on when it's 40 degrees above zero. They're completely different numbers.

In the same way, 1,400 feet below sea level is the lowest spot on Earth, at the Dead Sea in Israel, but 1,400 feet above sea level is like somewhere in Nebraska or northern Texas. They're completely different numbers.

I'm sure you worked with the number line in school. Do you remember how the negatives are on one side of zero, and the positives are on the other side ?

You dress a lot different when it's 40 degrees below zero outside, compared to what you put on when it's 40 degrees above zero. They're completely different numbers.

In the same way, 1,400 feet below sea level is the lowest spot on Earth, at the Dead Sea in Israel, but 1,400 feet above sea level is like somewhere in Nebraska or northern Texas. They're completely different numbers.

Answer:
### Final answer:

### Explanation:

### Learn more about Converting negative fractions to positive numbers here:

To convert a **negative fraction** into a positive number, you can simply take the absolute value of the fraction.

To convert a negative fraction into a **positive number,** you can simply take the absolute value of the fraction. In this case, the absolute value of -94/21 is 94/21.

#SPJ12

Based on the type of equations in the system, what is the greatest possible number of solutions (x2+y2=9/9x+2y=16? A=1B= 2C= 3D= 4

Three is a zero of the equation x^3−4x^2−3x+18=0. Which factored form is equivalent to the equation?

candy weighs a pumpkin at 12.23 pounds. if she splits it into four pieces, how much would each piece weigh ?

What is 7 29/80 as a decimal

To find the cost for a group to enter the museum the ticket seller uses the expression 8a+3c in which a represents the number of adults and c represents the number of children in the group. How much should she charge a group of 3 adults and 5 children?

Three is a zero of the equation x^3−4x^2−3x+18=0. Which factored form is equivalent to the equation?

candy weighs a pumpkin at 12.23 pounds. if she splits it into four pieces, how much would each piece weigh ?

What is 7 29/80 as a decimal

To find the cost for a group to enter the museum the ticket seller uses the expression 8a+3c in which a represents the number of adults and c represents the number of children in the group. How much should she charge a group of 3 adults and 5 children?

milligrams of salt, which is 20%

20

%

of the recommended daily amount.

What is the recommended daily amount of salt?

480 x 5 = 2400. 2400 milligrams of salt is the recommended daily amount.

**Answer:**

2400 milligrams because 480 is 20% of the recommended amount

**Step-by-step explanation:**

20*5 = 100% so 480* 5 = 100% or recommended amount

Hope this helps!

x-intercept: –3; y-intercept: –7

B.

x-intercept: –3; y-intercept: 7

C.

x-intercept: 7; y-intercept: –3

D.

x-intercept: 7; y-intercept: 3

The y-intercept is (0, 7) the x-intercept is (-3, 0)

**Your answer is B**

**Answer:**

b

y7

x-3

**Step-by-step explanation:**

35 minutes times 60 = 2100 so **2100 seconds**

35 minutes You need to know that 60 seconds = 1 hour.

35 × 60 = 2100

The answer is 2100 seconds.

HOPE THIS HELPED

:)

35 × 60 = 2100

The answer is 2100 seconds.

HOPE THIS HELPED

:)

**Answer:**

The numbers of boys in one grade are 60 .

**Step-by-step explanation:**

As given

In one grade of 150 students .

The ratio of boys to girls is 2:3.

Let us assume that the scalar multiple of boys and girls be x.

Thus number of boys = 2x

Number of girls = 3x

Than the equations becomes

2x + 3x = 150

5x = 150

x = 30

Thus number of boys = 2 × 30

= 60

Therefore the numbers of boys in one grade are 60 .

2+3 = 5

150/5 = 30

30*2 = 60

There are 60 boys in that grade.

150/5 = 30

30*2 = 60

There are 60 boys in that grade.

in 10 kilometers= 40 minutes

13 kilometers estimated

this is because in the first hour she traveled 22 kilometers and tge second hour she traveled 20 kilometers

13 kilometers estimated

this is because in the first hour she traveled 22 kilometers and tge second hour she traveled 20 kilometers

You have to make the fractions an improper fraction. For 4 3/4 first multiply 4x4 which is 16 then 16+3 which is 19/4. For 2 2/3 multiply 3x2 which is 6 then 6+2 which is 8/3. Now make 19/4 and 8/3 denominators same. 19/4 becomes 57/12 by multiplying 19x3 which is 57 and 4x3 which is 12. 8/3 becomes 32/12 by multiplying 8x4 which is 32 and 3x4 which is 12. Then add 57/12+32/12 which is 89/12. Now make 89/12 into a mixed number. The mixed number is **7 5/12.**

Hope that helped:)

4 3/4 - 2 2/3

(4 - 2) 3/4 - 2/3

2 3/4 - 2/3. LCM of 3 and 4 is 12.

(3/4)*(12/12) - (2/3)*(12/12) = 9/12 - 8/12 = (9 - 8) / 12 = 1/12

2 3/4 - 2/3.

2 1/12

2 whole numbers 1/12.

(4 - 2) 3/4 - 2/3

2 3/4 - 2/3. LCM of 3 and 4 is 12.

(3/4)*(12/12) - (2/3)*(12/12) = 9/12 - 8/12 = (9 - 8) / 12 = 1/12

2 3/4 - 2/3.

2 1/12

2 whole numbers 1/12.