Answer:
The answer is 180.

12 times 15 equals 180

18 times 10 equals 180

20 times 9 equals 180

12 times 15 equals 180

18 times 10 equals 180

20 times 9 equals 180

Answer:

**Answer: 180**

**Step-by-step explanation:**

Simplify the expression blow: 2( 3x - 5y)

The tax on my new shoes was 8.5%. The store showed the price was $66 for the shoes. What was the cost after the tax?25 POINTS PLS HELP

Sebastian wrote 24 1⁄5 pages of his novel on Saturday and 39 1⁄8 pages of his novel on Sunday. How many more pages did he write on Sunday?

How do you find the iqr

If r(x) = 2 – x2 and w(x) = x – 2, what is the range of (w.r) (x)?

The tax on my new shoes was 8.5%. The store showed the price was $66 for the shoes. What was the cost after the tax?25 POINTS PLS HELP

Sebastian wrote 24 1⁄5 pages of his novel on Saturday and 39 1⁄8 pages of his novel on Sunday. How many more pages did he write on Sunday?

How do you find the iqr

If r(x) = 2 – x2 and w(x) = x – 2, what is the range of (w.r) (x)?

Y = 4x - 2

**Answer:**

**Step-by-step explanation:**

first flip

now add 2 to each side

now

divide by 4

so

The answer would be B, as a line graph shows the y in relation to the x.

Mystery---> 10%

Horror---> 46%

Science fiction ---> 29%

How many customers prefer horror movies?

92 people prefer horror. Explaination: 200 people, and %s are always out of 100. For 200, you can just multiply the number by two to find how many people. Here's the other ones just in case you need these: Horror: 92 people Comedy: 30 people Mystery: 20 people Science fiction: 58 people To make sure you have the right answer, add up all the people to see if you get 200. If you get 200 (I checked, and I did) then you have the right answer.

To work this out, you do 46% of 200, as there are 200 customers asked, and the question asks for the number of customers that prefer horror movies, which is 46%.

You can work that out by doing (200 × 46) ÷ 100 = 92.

92 customers prefer horror movies.

You can work that out by doing (200 × 46) ÷ 100 = 92.

92 customers prefer horror movies.

1 Day= 24 hours

= 24 ×60 minutes

= 1440

30:1440

=1:48

= 24 ×60 minutes

= 1440

30:1440

=1:48

I believe it's 30:365 or you can write it as 30/365 as a fraction or just 30 to 365 .

2(4x-3)-7(x+1) first distribute

8x-6-7x+7 then combine the x's

__x+13 __

8x-6-7x+7 then combine the x's

d his summer job. If he earned the

amount each week, how much die

each week?

The answer is 368 divide 1478 by 4 and you get 368 to check the answer you can multiply 368 by 4 and get 1472

To find out each week, you would need to divide $1,472 by 4 weeks.

$1,472 ÷ 4 = 368

$1,472 ÷ 4 = 368