Answer:
so F(m) because F dollars for every mph over the speed limit

so 40 dollar speeding fine so +40

10 dollars for every mile over and m=miles over so put them all toghether and get

F(m)=10m+40

1.

so if you were going 78 mph

to find the mph over you would do 78-70=8mph over so put in 8 for m and get

F(8)=10(8)+40=80+40=$120 fine for going at 78 mph

so 40 dollar speeding fine so +40

10 dollars for every mile over and m=miles over so put them all toghether and get

F(m)=10m+40

1.

so if you were going 78 mph

to find the mph over you would do 78-70=8mph over so put in 8 for m and get

F(8)=10(8)+40=80+40=$120 fine for going at 78 mph

Evaluate: xy - x (x - y^0) if x = 2 and y = -1/2

Suppose v varies directly as g, and v=36 when g=4. Find v when g =11

One month Tammy rented 3 movies and 2 video games for a total of $20 . The next month she rented 8 movies and 4 video games for a total of $45 . Find the rental cost for each movie and each video game.

Find the value of x to the nearest tenth.х34°48

A printer can print 1 page in color in about 12 seconds. How many pages could you print in 4 minutes? Use the table of equivalent ratios to help you solve. 4 minutes = 240 seconds pages time (seconds) 1 12 6 72 3 36 10 120 9 108 240 Group of answer choices

Suppose v varies directly as g, and v=36 when g=4. Find v when g =11

One month Tammy rented 3 movies and 2 video games for a total of $20 . The next month she rented 8 movies and 4 video games for a total of $45 . Find the rental cost for each movie and each video game.

Find the value of x to the nearest tenth.х34°48

A printer can print 1 page in color in about 12 seconds. How many pages could you print in 4 minutes? Use the table of equivalent ratios to help you solve. 4 minutes = 240 seconds pages time (seconds) 1 12 6 72 3 36 10 120 9 108 240 Group of answer choices

x-5=4

x=9

Therefore it is 9

x=9

Therefore it is 9

**Answer:**

I believe it is 2 for $5.08

**Step-by-step explanation:**

1.27 times 2 is 2.54

2.54 times 5 is 12.70

**Answer:**

D 2(1/2) for $6.25

**Step-by-step explanation:**

a. 5.08/2=2.54

b.12.7/5=2.54

c.1.27/0.5=2.54

d.6.25/2.5=2.5

B. 2.4 cm

C. 5.4 cm

D. 7.2 cm

2.4/3 is 0.8 so 0.8 centimeters is the final answer.

30 30x 5x

if x=5, then 6x= 30 because 6x5=30

B. X= -7; Y= 5

C. X= -5; Y= -7

D. X= 5; Y= 7

answer C x= -5 and y= -7

12x - 5y = 2

12x - 12x - 5y = -12x + 2

-5y = -12x + 2

-5 -5

y = 2.4x - 0.4

y - 3 = 2.4(x - 3)

y - 3 = 2.4(x) - 2.4(3)

y - 3 = 2.4x - 7.2

+ 3 + 3

y = 2.4x - 4.2

12x - 12x - 5y = -12x + 2

-5y = -12x + 2

-5 -5

y = 2.4x - 0.4

y - 3 = 2.4(x - 3)

y - 3 = 2.4(x) - 2.4(3)

y - 3 = 2.4x - 7.2

+ 3 + 3

y = 2.4x - 4.2

**Answer:**

A

**Step-by-step explanation:**

y=12/5x-9/5