Answer:
Area = 35/4 m²

Length = 7/2 m

Area = length * width

35/4 = 7/2 * width

7/2 * width = 35/4

width = 35/4 ÷ 7/2

width = 35/4 × 2/7 = 5/2

Width = 5/2 m

Length = 7/2 m

Area = length * width

35/4 = 7/2 * width

7/2 * width = 35/4

width = 35/4 ÷ 7/2

width = 35/4 × 2/7 = 5/2

Width = 5/2 m

One line passes through the points (-2, 1) and (4,9). Another line passes through points (-3, 8) and (5,2).Are the lines parallel, perpendicular, or neither?A.ParallelB.PerpendicularC.Neither

Helppppp asappppp!!!!

when buying a new car you have a choice of 4 different models 3 different colors and either compact or family how many choices are there for one car?

what is the answer to this question a bicyle rides 14 miles in 122 mins if she continues at this speed ,how long will it take to travel in 35 miles plzz answer quick

Rachel needs 50 feet of lumber to build a gate for her horse corral. How many boards should she but if each board is 8 feet long?

Helppppp asappppp!!!!

when buying a new car you have a choice of 4 different models 3 different colors and either compact or family how many choices are there for one car?

what is the answer to this question a bicyle rides 14 miles in 122 mins if she continues at this speed ,how long will it take to travel in 35 miles plzz answer quick

Rachel needs 50 feet of lumber to build a gate for her horse corral. How many boards should she but if each board is 8 feet long?

Answer:

I don’t get most of it, but I believe “doubles” means two of the same number added together. For example, 9+9 is a double. I think “doubles +1” means a double and add one. For example, 6+6+1. If I were your sister, I would write “9+9 = 18” for doubles and “6+6+1 = 13” for doubles +1.

I hope I helped!

A. Increase

B. Decrease

C. No effect

**Answer:**

**Decrease** I think.

Sorry if it is wrong.

Hope it helped :)

Type your answer below (do not include units). If your

answer is a decimal, round it to the nearest

thousandth.

PLEASE ANSWER ASAP! NEED FOR RIGHT NOW

**Answer:**

The length would be 3

**Step-by-step explanation:**

length x width x height = 27

3 x 3 x 3 = 27

1.94 because the 35 is closer to 4 so it would be 1.94

**Answer:**

95+3.50x=total price to pour the concrete.

**Step-by-step explanation:**

95 represents the initial amount the contractor charges. 3.50x represents $3.50 times the amount of square feet bieng poured. You add these two terms together to get your total amount owed to the contractor.

**Answer:**

3.50

**Step-by-step explanation:**

Marsha

Sara and Melissa

Juan

Sara and Melissa

Juan

**Answer:**

The answer is Marsha,Sara,Melissa, and Juan

**Step-by-step explanation:**